Designers Guild

Designers Guild Collectie Herfst/Winter 2015terug naar Woonwinkel

Een van de bekendste Britse design huizen op gebied van  interieur! Designers Guild is beroemd om de prachtige prints, spannend kleurgebruik en mooie structuren. In combinatie met de zeer uitgebreide collectie naturellen biedt dit merk voor elke gewenste stijl en sfeer alle mogelijkheden! Kortom: diversiteit alom, voor elk interieur een aanwinst.

Minimaal twee keer per jaar brengt Designers Guild nieuwe stoffen-, behang-, meubel- en accessoirecollecties uit. Elke collectie heeft unieke inspiratiebronnen, die in de ateliers van Designers Guild in Londen worden omgetoverd tot handgeschilderde dessins. Naast eeuwenoude technieken is Designers Guild ook voorloper op het gebied van innovatie, denk aan het laseren van prints in stoffen.

In Leiden (Zuid-Holland) zijn wij het grootste verkooppunt van het Britse lifestyle merk, waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn! Bij ons in de winkel vind je een grote hoeveelheid behangboeken, gordijn- en bekledingstoffen, meubels, kussens, plaids en andere lifestyle accessoires.

Al 15 jaar is dit voor ons een onmisbaar merk bij het inrichten en vormgeven van huizen, hotels, restaurants en werkplekken.

Kijk voor de volledige collectie op: http://www.designersguild.com