Missie

Dit is een van de aspecten die ons als ontwerpbureau onderscheid van alle andere. Onze opdrachtgevers hebben deze huiselijke elementen wél en wij verwerken deze dan ook in onze ontwerpen! Een huis moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook praktisch. Het huis moet een plek zijn om thuis te komen, die je dromen en levensstijl laten zien. Ruimtes waar je op je gemak bent, elk moment van de dag. Daarnaast dagen wij onze opdrachtgevers ook wel eens uit; net even dat extra aspect – een kleur of structuur – om je versteld te doen staan van je eigen woon en/of werkplek.

Dit persoonlijke advies wordt professioneel gevisualiseerd door middel van onze unieke handgemaakte tekeningen. Plattegronden, perspectieven, aanzichten, detailtekeningen en technische tekeningen geven tijdens een uitgebreide presentatie een duidelijk beeld van onze ideeën. En omdat verhuizen of verbouwen stiekem gewoon niet zo leuk is, kunnen we het hele project ook nog eens begeleiden: van het doorlopen van de bouwtekeningen tot het aansturen van aannemers, van het leveren van meubels tot de laatste controle bij oplevering.

Concreet betekent dit voor u een besparing van ergernissen, stress, tijd én geld. Alles om deze drukke periode zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, zodat het gewone leven door kan blijven gaan. Wel zo prettig!