Emma Biemans

Na ruim 10 jaar bij verschillende interieurbedrijven te hebben gewerkt op verschillende functies, was voor afgestudeerd interieurontwerper Emma Biemans het moment gekomen om het creatieve ontwerpersvak te gaan combineren met het ondernemerschap.

In 2009 is Emma Biemans Interieuradvies & Ontwerp gestart met als doel persoonlijk interieuradvies te kunnen geven. Niet gebonden zijn aan merken en stijlen, maar een ontwerp kunnen maken dat als een warme deken om de opdrachtgever heen valt. De mogelijkheid om het ontwerp te visualiseren, presenteren, realiseren en een adviserende rol te hebben tijdens verbouwingsprocessen. Maar ook het bereikbaar willen zijn voor opdrachtgevers buiten kantooruren. Werken met vaste prijzen op offertebasis ipv gekke uurtarieven op facturen achteraf. Helderheid en transparantie onder het motto ‘het advies moet goedkoper zijn dan een miskoop’.

En buiten de winkel en ontwerpstudio om, is Emma vrouw van Freek, moeder van een dochter en twee zonen en baasje van Bikkel & Bacchus. Je kan haar dus vaak tegenkomen banjerend met de vriendjes door bossen of langs het strand. Of op een terras genietend van goede wijn en heerlijk eten met vrienden en familie. Maar altijd met het inspiratieboekje, fototoestel én mobiel binnen handbereik!