Werkwijze

Tijdens het intakegesprek  staan u en uw woonwensen centraal. Om een goed interieurontwerp te kunnen maken, is het belangrijk dat we u leren kennen, het gebruik  van de ruimtes en uw voorkeuren in kaart brengen. Uw woning moet functioneel & praktisch worden ingericht, maar ook mooi & sfeervol zijn. Een huis vertelt iets over de bewoners!

Aan de hand van de informatie die tijdens het intakegesprek wordt verzameld, ontvangt u een uitgewerkte offerte. In deze offerte staat compleet gespecificeerd wat we voor u gaan uitwerken, welke sfeer er gecreëerd zal worden en het doel van het ontwerp. Daarbij zit een overzicht met alle handgemaakte tekeningen en collages behorende bij het ontwerp. Aansluitend de kosten van het ontwerp en onze betalingsvoorwaarden. Voorafgaand aan het ontwerpproces weet u dus wat u betaald: geen urenspecificaties of verrassingen achteraf!

Standaard gaan wij uit van 4 tot 6 weken tussen het intakegesprek en de ontwerppresentatie. Deze periode is eventueel in overleg aan te passen. Bij (ver-)bouwtrajecten zullen diverse presentatiemomenten worden afgesproken om het traject overzichtelijk te kunnen faseren.

Tijdens de ontwerppresentatie wordt het ontwerp volledig toegelicht. Wij zullen het inrichtingsadvies aan de hand van eerder genoemde tekeningen en moodboards met u doornemen en gemaakte keuzes uitleggen. U krijgt na afloop alle tekeningen, collages en een gespecificeerde materiaallijst mee naar huis. De ontwerppresentatie is de afsluiting van het ontwerpproces en de opdracht. U bent volledig vrij om met het advies te doen wat u wilt. Wanneer u besluit het advies, of onderdelen hiervan, uit te voeren, kunnen wij  uiteraard ook alles leveren en plannen. Ook volledig projectmanagement van bouw en verbouwingen kunnen wij u uit handen nemen.