Ontwerpstudio

In de “oude woonkamer” achterin de winkel op de Breestraat te Leiden, vind je de ontwerpstudio. Hier hebben wij de ruimte om opdrachtgevers te ontvangen, ontwerpen te visualiseren en te presenteren. In de studio werken onze interieuradviseurs en interieurontwerpers nauw samen om de juiste combinaties samen te stellen.

Plannen worden gevisualiseerd door middel van handgemaakte tekeningen, stalen en moodboards. De afgelopen 7 jaar hebben we enorm veel plannen ontworpen, gevisualiseerd en gerealiseerd. Elk ontwerp is anders, want elke bewoner is anders!

We maken gebruik van onze ‘huismerken’ en vullen dat aan met andere merken om de juist sfeer te realiseren. Met een goed plan op zak is veel tijd, ergernis én geld te besparen! In de studio is een selectie te zien van diverse ontwerpen, handgemaakte tekeningen en compleet uitgewerkte projecten.

Hiernaast vind je onze werkwijze en verschillende projecten als voorbeeld, om een idee te krijgen hoe we woonwensen & woondromen omzetten naar een uitgewerkt interieurontwerp.