Woonmaand – EBI 10 jaar!

Het is weer oktober en dat betekent: WOONMAAND!

De herfst staat voor de deur en de zonnige zomer maakt plaats voor koude & wisselvallige dagen. Hét moment om van je huis weer een
gezellig thuis te maken. En deze woonmaand is het extra feest, want Emma Biemans Interieur bestaat 10 jaar! Tijd voor leuke acties & extraatjes want wie jarig is trakteert!


Via sociale media kun je alles bijhouden. Zo komt er deze maand elke dinsdag een nieuwe HS&DD online over onze nieuwste collecties, merken & trends. Ook kom je meer te weten over Emma Biemans Interieur, de projecten en medewerkers. Wat we precies gaan doen? Stay tuned.....!

De afgelopen 10 jaar zijn voorbij gevlogen. Bijna elke twee jaar maakten we een grote verandering door: na de start met een ontwerpbureau aan huis naar een studio op een zolderverdieping in een statig pand en weer door naar een studio met een woonwinkel als uitbreiding op de Breestraat in het centrum van Leiden. We kijken uit naar alle opdrachten die nog gaan komen, de leuke mensen die we gaan ontmoeten en de samenwerkingen die lopen en zullen ontstaan. Want wat is het leuk, uitdagend en nooit saai om met het team te ondernemen!


Breng snel een bezoekje aan onze woonwinkel & ontwerpstudio en laat je verrassen!


‘’Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen’’