Voorjaarskriebels!

Heerlijk dit weer! Met het zonnetje op de ruiten gaat het bij de meesten kriebelen: schoonmaken, opruimen & omgooien dat interieur! Het begint vaak echt met opruimen: wat kan er weg? 

Na het opruimen en schoonmaken kan je beginnen met het leuke deel: het omgooien van je interieur! Wie een goede basis heeft, is hier in het voordeel. Met een nieuwe kleur of ander behang op de muren is een groots effect te bereiken! Of wat dacht je van een nieuw vloerkleed? Frisse kussens op de bank met verschillende prints & dessins fleuren de boel direct op.

En kijk dan nog eens door die schone ruiten naar buiten = uitdaging: hoe verbind je binnen en buiten met elkaar? Best nog ingewikkeld. Denk aan zichtlijnen vanuit je huis. Ik kom het nog vaak tegen: de tuintafel recht voor de openslaande deuren van het huis. Weg zichtlijnen. Weg uitzicht op groen. Zo jammer en echt een gemiste kans! Houd het ruimtelijk en overzichtelijk. 

Ook voor de tuin geldt: investeer in een goede basis, mooi straatwerk en goede planten. Daarna kan je het gezellig maken met kleurrijke accessoires!

Be Inspired!