Vloerkleed & Co

Als we het hebben over vloerkleden hebben, is opvallend dat iedereen hier een mening of opvatting over heeft. En niet altijd positief. De opmerking die wij vaak horen, is dat vloerkleden niet praktisch zijn met schoonmaken. Daarnaast bestaat het idee dat mooie vloerkleden erg prijzig zijn. Waarom dan toch vaak een kleed in het ontwerp?

Vloerkleden hebben bij het maken van een ontwerp vooral ook veel positieve aspecten. Zo is een kleed op de grond heel prettig bij het creëren van een goede akoestiek in de ruimte. Dit vergroot het leefcomfort behoorlijk. Ook kan een vloerkleed een functie binnen een ruimte definiëren, denk aan een zithoek of speelplek. Daarnaast kan een vloerkleed ook als kleurelement worden ingezet en kan je goed de stijl van de ruimte benadrukken.

Wat betreft schoonmaken? Gewoon goed stofzuigen, net als de rest van de ruimte!  Dit houdt je kleed mooi én schoon. Eventuele vlekken direct behandelen. Wij hebben een selectie vloerkleden gemaakt in diverse stijlen & prijsklassen. Kom eens kijken en kies het kleed dat bij je past!

Be Inspired!

EB.Rugs Collection 2013