StoryTiles – Once upon a tile…

De tropische tempraturen van de afgelopen dagen doen ons verlangen naar een vakantie, strand & palmbomen. Met de nieuwe collectie van StoryTiles haal je deze elementen op een vrolijke en subtiele manier in huis!

In de collectie vind je een serie handgetekende designs van Kirsten Beets uit Kaapstad. In haar ontwerpen gebruikt ze frisse kleuren die je gelijk meenemen in haar verhaal.

Dans mee met de tegeltjes Aloha en Bananas. All the way from Hawaii laten deze tropische dames hun beste dansmoves zien!

Deze collectie StoryTiles laat zich goed combineren met de rest van de collectie. Dit is een van de knappe dingen aan het merk: door op subtiele manier diverse sprekende kleuren terug te laten komen in verschillende series/collecties, is het mogelijk de dessins te mixen & matchen.

StoryTiles steekt de ‘ouderwetse’ keramische tegels, die al vanaf de 16e eeuw gemaakt worden, in een nieuw jasje. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken en  zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor ze levenslangs mee kunnen gaan. Toe te passen als kunst aan de wand of mee getegeld in een spatrand of langs de haard. De designs hebben een grappige twist, waarin klassieke concepten gecombineerd worden met modern elementen.

"Life is too short to have boring tiles!"