Rebel Walls

Via via worden we nog wel eens getipt op leuke en bijzondere merken om toe te voegen aan onze 'huismerken'. Nu moet zo'n nieuw merk wel aan veel eisen voldoen, maar met deze omschrijving wisten we dat het goed zat:

"Creëer je interieur met design en kleur. "Be a rebel and dare to make a difference". Maak het met behang!"

Rebel Walls heeft zich gespecialiseerd in het vormgeven van de mooiste 'murals'; wandvullende patronen. Van hele dromerige dessins tot stoere grafische patronen. De murals worden geleverd in de afmeting van de wand. 

Op een grote inspiratiewand in de ontwerpstudio van Rebel Walls worden de wildste ideeën omgetoverd tot verrassende wandbekleding. De productie gebeurd met moderne behangmachines voor digitaal printen. De techniek is anders dan traditioneel behang, omdat Rebel Walls niet gelimiteerd is aan een maximaal patroon of kleuren. Hierdoor kunnen meerdere en grotere ontwerpen gemaakt worden.

De patronen zijn ook goed toe te passen in zakelijke ruimtes die vragen om een persoonlijke óf rebelse touch. Een merk voor interieur liefhebbers met lef, die durven af te stappen van traditionele wandafwerking. 

Rebel Walls is dan ook helemaal thuis bij ons in de woonwinkel & ontwerpstudio.

Be Inpsired!