Home SWEET home

Het zijn voornamelijk de zachte, zoete pasteltinten die het kleurenpalet dit voorjaar en zomer domineren. Vooral kleuren als emarald en jade worden vaak als accentkleur gekozen. Deze groen-tinten laten zich prachtig combineren met vergrijsde roze-tinten en naturellen, maar ook met aqua en lichtblauw.

Het mooie aan deze zachte tinten, is dat je voor een uitgesproken kleur kan kiezen, zonder dat de kleur het interieur zal domineren. Een uitkomst voor mensen die wel van kleur houden, maar niet van een 'druk' interieur. Zorg voor voldoende neutrale kleuren. Gevaar van pastellen is dat het gauw te zoet wordt! Combineer de pastellen met stoer en donker hout of een behang met spannende print. Ook kan je het zachte van de pastellen laten contrasteren met extra grote accessoires zoals de enorme kruiken die als vaas te gebruiken zijn. 

Be Inspired!

Vloerkleed Soft Shades by EB.Rugs, Clobal Collection tegels by MOSA, Hanglampen Piet Hein Eek via Murray, Behang Macarena en stof Arrugado by Christian Lacroix, Bank Smooth en stof Savine by Designers Guild.