Go green!

Planten hebben we eigenlijk altijd al in huis gehad. Vaak veel kleine potten op de vensterbank. Net als in de mode en interieur zijn ook trends waar te nemen in het groen. De trend van nu is: GROOT. Grote planten, grote groene bladeren en grote plantenbakken. Door het formaat is groen in het interieur hierdoor een soort meubelstuk geworden of vorm van kunst, objecten in de ruimte. 

Het grote groen is goed toe te passen in woningen én in kantoorruimtes. De groene objecten zijn ook te gebruiken om bijvoorbeeld ruimtes te scheiden en loopzones aan te geven. Daarnaast hebben planten ook effect op ons: planten werken stressverlagend, houden de luchtvochtigheid op peil en versterken de sfeer & stijl . 

Kies de juiste plant voor de ruimte en speel met kleuren & materialen, hoogte & vorm van de pot. Ook leuk: groepeer kleine potjes op een tafel of schouw. Of zet grote potten op hoge zuilen om de hoogte van de ruimte te benadrukken.

Be Inspired!

Ontwerptekening by Emma Biemans Interieuradvies & Ontwerp voor domotica kantoor, Kamerplant Bromelia by Best Bromelia, Diverse plantenpotten by Elho.