En toen was er LICHT!

Verlichting: essentieel bij de inrichting van zowel woon- als werkplekken. Wanneer de verlichting niet klopt, is dat storend. Laat daarom altijd een licht&schakelplan maken.

Hierin wordt naast de basisverlichting *functioneel* ook aandacht besteed aan sfeerverlichting *stijl&karakter*. Wanneer je gaat verbouwen/bouwen wordt het lichtplan in een vroeg stadium gemaakt. Wij doen dit vaak aan de hand van een schetsontwerp van de inrichting. Met het lichtplan op zak, kan het leuke deel beginnen. Je weet precies hoeveel vloer/hang/tafel/wandlampen je nodig hebt. Stap in de wereld van de armaturen: ga je voor strak, modern, industrieel of juist klassiek en landelijk? Eenheid creëer je door te kiezen voor bijvoorbeeld dezelfde kappen of afwerking van het materiaal.  

Be inspired!

Fabbian D65 by Alessandra Baldereschi, Tin-Lamp by Yar Rassadin voor Triode Design, Pin-Up by Richard Hutten voor Brand&VanEgmond, Artemide Castore by Michele de Lucci&Huub Ubbens, PH Artichoke by Poul Henningsen&Louis Poulsen, Tangle Globe by Studio Tord Boontje voor Artecnica, Pandulera by Eleanor Home via deens.nl, Foscarini Chouchin by Ionna Vautrin.