Designers Guild – zoals de impressionisten!

 

Dit seizoen wilden we een nieuwe expressie creëren, een nieuwe taal van kleur. In deze collectie vind je dan ook prachtige, zachte tinten van warme & zonovergoten terracotta, schelp en papaya-tonen, toefjes oker, koraal & bloesem.

De collecties zijn grotendeels geïnspireerd op de liefde van de impressionisten voor de natuur, waarin deze warme tinten vaak zijn terug te vinden.

We koppelen dit dynamische palet met zachte grijzen, mauve en warme witten voor een nieuwe expressie, perfect voor de lente. Deze nieuwe kleurcombinatie roept een mooie, gedempte moderniteit op.

De “Giradon”-stoffenprint neemt het voortouw met dit palet. Een prachtig waterverf-achtig bloempatroon op 100% linnen. De perfecte stof voor mooie gordijnen, kussens en bedovertrekken. Met scherpe accenten van saffraan en abrikoos kan het een kamer verlevendigen. Beeldschoon in combinatie met de gloednieuwe effen linnen-collectie “Brera Moda” én een wandje grafisch behang!

De komende maanden zijn uitstekend om met een plan in handen, kamer voor kamer, de boel op te knappen om volledig voor het najaar klaar te zijn! 

Be Inspired!