Arte – waar wanden van dromen!

Natuurlijk kom je bij ons wanneer je op zoek bent naar bijzonder behang! Bijzondere prints en/of spannend kleurgebruik. We've got it all! 

De "Insero" collectie van Arte zit vol "oeh&ah" behang gemaakt van jute. Arte omschrijft het alsvolgt: Het robuuste karakter van het materiaal en z’n bijzondere imperfecties brengen de natuur in huis. 

Jute – een geweven stof op basis van bastvezels – is bijzonder stevig, duurzaam én milieuvriendelijk. Het gebruik van jute voor muurbekleding is echter uniek. Het materiaal in muurbekleding verwerken is namelijk niet vanzelfsprekend, het vraagt geduld en precisiewerk. Om een maximale kleurvastheid te garanderen, kreeg de jute in Insero bovendien een speciale behandeling. Ze verkleurt of verbleekt dus niet na verloop van tijd. Hier zie je "Diagonal"

Contrastrijke luxe
De basis van Diagonal is een glansfolie. Het dessin toont mooi hoe verschillende materialen, in dit geval jute en folie, elkaar versterken. Van dichtbij zie je dan weer dat bepaalde stukken jute fijner geweven zijn dan andere. Dat subtiele contrast geeft het chevronmotief een luxueuze toets. 

Wij zijn verliefd!