Sandberg – tijdloos Zweeds

Als woonwinkel & ontwerpstudio willen we blijven inspireren en vernieuwen. Twee keer per jaar komen er nieuwe collecties uit van de verschillende merken en transformeert de winkel volledig: nieuwe kleuren & dessins op de wanden. Heerlijk!

Verder gaan we op zoek naar nieuwe merken om aan onze inmiddels grote & diverse collectie toe te voegen. Dit voorjaar kochten we drie merken aan:  Sanderson, Morris&Co en Sandberg.

‘Ett Hem’ by Sandberg.

Ett Hem is een collectie die doet denken aan de vroege zomer. De collectie bestaat uit levendig maar rustgevend behang, voor een knus & huiselijk gevoel. Ett Hem is Zweeds voor ‘een thuis’ en het harmonieuze samenspel van patronen en subtiele tinten is kenmerkend voor Sandberg.

“De zon schijnt door de hoge ramen en verwarmt de geboende houten vloer onder mijn blote voeten. Ik weet precies hoe ik op mijn tenen kan lopen zonder dat de vloer kraakt. Ik wil niemand wakker maken voordat het brood gebakken is en het naar vers gezette koffie ruikt. Stel je alle ochtenden voor die hier begonnen zijn. Generaties worden hier wakker om langzaam door de kamers te lopen. Om de dag te voelen. Kleintjes springen rond en giechelen, achtervolgen elkaar plagend, net als de mijne vandaag zullen doen. De eerste lentebloemen staan in kleine vaasjes, achter de bank worden geheimpjes gefluisterd. Alles wat was en zal zijn, eindeloze dagen in prachtige kamers. Dat brengt ons huis tot leven.”

De komende weken zijn ideaal om de verschillende ruimtes in het huis aan te pakken. Ook in deze tijd helpen we je graag bij het uitzoeken van een passend behang om de woonkamer, kinderkamer, keuken ‘summerproof’ te maken!

Be inspired!